Splash Screen
 Događaji  Najave  Alumni u akciji

Pratite sajt i budite u toku sa najavama i događajima.

Pozivamo Vas da se registrujete na stranici "Gde je ko"

E-mail usluga za alumnije.

Kao bivši student ETF možete otvoriti svoj besplatni i večiti mejl (ili mejlove) sa ekstenzijom @alumni.etf.bg.ac.rs, i pristupati preko www, POP3 ili samo uraditi forward na svoju već postojeću adresu.

pošaljite zahtev

Server za video-konferencije.

Može vam poslužiti za efikasne sastanke preko Interneta...

detaljnije

U cilju efikasnog osnivanja i funkcionisanja zadužbina trebalo bi promeniti Zakon o zadužbinama. Ako vas ova tema zanima, javite se. Samo zajedno možemo lobirati u parlamentu za više.

Rezultati konkursa ETF BAFA 2018. godine

Na osnovu Konkursa za nagradu BAFA USA za najbolje diplomske radove u školskoj 2017/2018, objavljujemo odluku Komisije za pregled prijavljenih diplomskih radova o nagrađenim radovima.

Bilo je 10 kandidata, svi kandidati su zadovoljili kriterijume uslova konkursa, a njihovi radovi su ocenjeni visokim ocenama od strane anonimnih, kvalifikovanih recenzenata (profesori Elektrotehničkog fakulteta).

Prvu i drugu nagradu od po 750 američkih dolara, ravnopravno dele:

Slobodan Vukojčić
za rad čiji je naslov
Razvoj algoritma i laboratorijskog modela za optimalno upravljanje malim hidroagregatom sa promenljivom brzinom obrtanja, mentor: dr Željko Đurišić, vanredni profesor

i

Viktor Slavković
za rad čiji je naslov
Analiza, implementacija i primene Fenvikovih stabala, mentor: dr Milo Tomašević, redovni profesor
Treću nagradu, 500 američkih dolara, dobila je:

Dea Pujić
za rad čiji je naslov
Konvolucione neuralne mreže i njihova primena, mentor: dr Željko Đurović, redovni profesor

Nagrade će se podeliti na Balu Elektrotehničkog fakulteta 23. decembra 2018. koji će se održati od 20.00 časova u Svečanoj sali na prvom spratu zgrade tehničkih fakulteta.

Izveštaj komisije

Stipendisti za 2018/2019. školsku godinu

Organizacija BAFA USA donela je odluku o stipendistima za 2018/2019. školsku godinu sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Dobitnici stipendija su:

1. Stefan Stojanović, student treće godine na studijskom programu Elektrotehnika i računarstvo, modul Signali i sistemi

2. Luka Bulatović, student master studija na studijskom programu Elektrotehnika i računarstvo, modul Softversko inženjerstvo

3. Kristina Džodić, student doktorskih studija na studijskom programu Elektrotehnika i računarstvo, modulu Elektroenergetske mreže i sistemi

Priznanja stipendistima će se podeliti na Balu Elektrotehničkog fakulteta 23. decembra 2018. koji će se održati od 20.00 časova u Svečanoj sali na prvom spratu zgrade tehničkih fakulteta.

Proslavljeno 10 godina od osnivanja ETF BAFA U.S.A.

Pogledajte PowerPoint prezentaciju.

Zahvalnica organizaciji ETF BAFA

Alumni mail

Alumni Gde je ko?