Конкурс за награду BAFA U.S.A.

Документа

Услови конкурса
Пријава на конкурс

Резултати

Резултати конкурса ЕТФ BAFA [PDF]

Конкурс за награду BAFA U.S.A.

Најбољи дипломски рад на основним академским студијама на Електротехничком факултету Универзитета у Београду у школској 2016/17 години.

Удружење бивших студената и пријатеља Електротехничког факултета BAFA U.S.A. је одлучило да додели три награде студентима за најбоље дипломске радове који су одбрањени у периоду од 9. децембра 2016. до дана објављивања овог Конкурса, 1. децембра 2017.

Стручни жири који чине наставници и сарадници Електротехничког факултета у Београде ће одабрати три рада од радова који буду пријављени на овај Конкурс. Два рада ће добити равноправне награде еквивалентне износу од $500. Један рад ће добити главну награду: посета BAFA U.S.A., односно боравак који траје недељу дана у САД. BAFA U.S.A. је организатор путовања у договору са награђеним учесником Конкурса и плаћа трошкове боравка и путовања.


Резултати конкурса ЕТФ BAFA 2017. године

На основу Конкурса за награду BAFA USA за најбоље дипломске радове у школској 2016/2017, објављујемо одлуку Комисије за преглед пријављених дипломских радова о награђеним радовима

Било је 12 кандидата, сви кандидати су задовољили критеријуме услова конкурса, а њихови радови су оцењени од стране анонимних, квалификованих рецензената (професори Електротехничког факултета).

Прву награду, плаћени пут и боравак у Силиконској долини у САД добила је:

Марија Новичић
за рад чији је наслов
Класификација покрета руке на основу кинематских параметара применом неуралних мрежа, ментор: Доц. др Милица Јанковић

Другу и трећу награду, 500 америчких долара, равноправно деле:

Ана Мићевић
за рад чији је наслов
Реализација све-оптичке NAND логике применом инјекционе синхронизације у ласерским диодама, ментор: Доц.др Марко Крстић

и

Иван Петрић
за рад чији је наслов
Естимација брзине обртања асинхроног мотора на основу жлебних хармоника, ментор: Проф. др Слободан Вукосавић

Награде ће се поделити на Балу Електротехничког факултета 24. децембра 2017. који ће се одржати од 20.00 часова у Свечаној сали на првом спрату зграде техничких факултета.