Bal ETF-BAFA 2008.

Slike

Bal ETF-BAFA 2008.
Galerija slika

Izveštaj sa bala Elektrotehničkog fakulteta 2008 godine

U nedelju 28 decembra 2008, od 20.00 časova pa do posle ponoći, u svečanoj sali na Građevinskom fakultetu, Bul. Kralja Aleksandra 73a, desio se već tradicionalni bal Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, koji organizuju ETF BAFA i ETF. Donatori bala u novcu bili su: 50.000,00 din. LM Metalmont, 30.000,00 din. Iritel, 100.000,00 din. Termoelektro, 40.000,00 din. Inovacioni centar ETF-a d.o.o. Narodna banka Srbije odštampala je kao poklon fakultetu pozivnice i plakate.

Ovo je šesta godina da se bal održava. Podsećam da je inicijator ove priredbe naša alumnijka iz Švajcarske, jedna od najaktivnijih u BAFA, Jelena Gođevac, koja je ove godine prisustvovala balu i otvorila ga zajedno sa profesorom Dejanom Popovićem.

Ove godine je na balu svirao orkestar Happy day, koji je svirao i prošle godine i čija se muzika veoma dopala učesnicima bala. Učestvovala je i Tango škola čiji je član naš profesor Milan Prokin.

U toku bala održana je i lutrija sa lepim nagradama koje su obezbedili donatori VIP (dva mobilna telefona sa brojevima i pripejd karticom), TELEKOM (mobilni telefon, ubs vajerles modem i 5 pripejd kartica sa brojevima telefona), INFORMATIKA a.d. (komplet knjiga B. Akunjina ''Pelagija i ...'' i slika u ulju Ljube Popovića), IRITEL (3 propagandna poklon paketa) i brendirana rakija Micha's plum brendu, proizvod Miće Smiljanića. Lutrijski broj bio je odštaman na bedžu, koji je istovremeno bio i ulaznica za bal.

U okviru bala bio je i koktel.

Ulaz na bal bio je slobodan, ali nismo odbijali dobrovoljne priloge. Prikupljeno je 52.000,00 din. i 90 evra.

Podeljeno je 280 bedževa (od 300 napravljenih), što znači da je bilo i toliko prisutnih. Raspoloženje prisutnih bilo je dobro i balsko, puno se igralo, ali i pričalo.

Posle lutrije, oko pola jedanaest, pojavila se gomila padobranaca, koja je ušla i priključila se igračima. Ispostavilo se da su to članovi raznih plesnih škola po Beogradu, koji su izgleda čuli za bal i došli da igraju u lepoj sali. I to bi bilo sve u redu da većina padobranaca nije bilo obučena kao da su iz kontejnera izašli, farmerke, dukse, ne baš uvek čiste, te su nam na taj način oborile glamur bala. Poučeni ovim, sledeće godine moraćemo da uvedemo pravilo da u balsku salu mogu da uđu samo odgovarajuće odevene osobe.

Bal je bio direktno prenošen preko interneta na sajtu BAFE, odnosno na adresi http://alumni.etf.bg.ac.yu/ . Konstantno je bila konektovana 21 persona (bilo je više kačenja na videostriming, ali su kratko trajala).