Бал ЕТФ-БАФА 2008.

Слике

Бал ЕТФ-БАФА 2008.
Галерија слика

Извештај са бала Електротехничког факултета 2008 године

У недељу 28 децембра 2008, од 20.00 часова па до после поноћи, у свечаној сали на Грађевинском факултету, Бул. Краља Александра 73а, десио се већ традиционални бал Електротехничког факултета у Београду, који организују ЕТФ БАФА и ЕТФ. Донатори бала у новцу били су: 50.000,00 дин. ЛМ Металмонт, 30.000,00 дин. Ирител, 100.000,00 дин. Термоелектро, 40.000,00 дин. Иновациони центар ЕТФ-а д.о.о. Народна банка Србије одштампала је као поклон факултету позивнице и плакате.

Ово је шеста година да се бал одржава. Подсећам да је иницијатор ове приредбе наша алумнијка из Швајцарске, једна од најактивнијих у БАФА, Јелена Гођевац, која је ове године присуствовала балу и отворила га заједно са професором Дејаном Поповићем.

Ове године је на балу свирао оркестар Happy day, који је свирао и прошле године и чија се музика веома допала учесницима бала. Учествовала је и Танго школа чији је члан наш професор Милан Прокин.

У току бала одржана је и лутрија са лепим наградама које су обезбедили донатори ВИП (два мобилна телефона са бројевима и припејд картицом), ТЕЛЕКОМ (мобилни телефон, убс вајерлес модем и 5 припејд картица са бројевима телефона), ИНФОРМАТИКА а.д. (комплет књига Б. Акуњина ''Пелагија и ...'' и слика у уљу Љубе Поповића), ИРИТЕЛ (3 пропагандна поклон пакета) и брендирана ракија Micha's plum brendу, производ Миће Смиљанића. Лутријски број био је одштаман на беџу, који је истовремено био и улазница за бал.

У оквиру бала био је и коктел.

Улаз на бал био је слободан, али нисмо одбијали добровољне прилоге. Прикупљено је 52.000,00 дин. и 90 евра.

Подељено је 280 беџева (од 300 направљених), што значи да је било и толико присутних. Расположење присутних било је добро и балско, пуно се играло, али и причало.

После лутрије, око пола једанаест, појавила се гомила падобранаца, која је ушла и прикључила се играчима. Испоставило се да су то чланови разних плесних школа по Београду, који су изгледа чули за бал и дошли да играју у лепој сали. И то би било све у реду да већина падобранаца није било обучена као да су из контејнера изашли, фармерке, дуксе, не баш увек чисте, те су нам на тај начин обориле гламур бала. Поучени овим, следеће године мораћемо да уведемо правило да у балску салу могу да уђу само одговарајуће одевене особе.

Бал је био директно преношен преко интернета на сајту БАФЕ, односно на адреси http://alumni.etf.bg.ac.yu/ . Константно је била конектована 21 персона (било је више качења на видеостриминг, али су кратко трајала).